Nieuwe samenwerkingsvormen

een complex proces zonder blauwdruk waarin men weet dat het anders kan en moet.

Nieuwe samenwerkingsvormen

Het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingsvormen is een complex proces zonder blauwdruk. De uitkomsten zijn onzeker, maar je weet wel dat het anders kan en moet. Vanuit haar jarenlange ervaring bij de overheid, in het bedrijfsleven en in de praktijk adviseert B-Liz bij het ontwerpen van trajecten, in het scherp krijgen van doelstellingen en begeleidt zij veranderings-processen op betrokken, koersvaste en vakkundige wijze. Haar expertise en passie ligt bij het vanuit samenhang vormgeven en begeleiden van nieuwe samenwerkingsvormen. Advies gewenst over hoe B-liz ingezet kan worden bij de ontwikkeling? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

“Lizzy’s adviezen hebben mij geholpen om een sterk team neer te zetten. We hebben geleerd hoe we ons goed konden profileren binnen de ketensamenwerking door innovatief te werk te gaan.”

“Lizzy heeft een tomeloze inzet en gedrevenheid en is uitermate betrouwbaar. Door haar uitstekende voorbereiding gebeurt er nooit iets ‘per ongeluk’. Als zij iets toezegt, dan kun je er blind op vertrouwen dat zij dat resultaat binnen de afspraken gaat leveren. Zonder probleem!”

“Lizzy kan heel erg goed luisteren en weet zo snel tot de kern van de zaak door te dringen. Ze is koersvast: ze laat zich niet afleiden door belangentegenstellingen of organisatiestroperigheid, maar houdt vast aan haar opdracht.”

Neem contact op

Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat B-Liz voor jouw organisatie kan betekenen?

Rusburglaan 15
2082 GP Santpoort-Zuid

06-49636249

lizzy@b-liz.nl

Stuur een e-mail